четвер, 17 травня 2012 21:18

Саркозі вирішив більше не займатися політикою

Саркозі вирішив більше не займатися політикою
Колишній президент Франції не хоче займати державні пости. Фото: lenta.ru

Колишній президент Франції Ніколя Саркозі більше ніколи не буде брати участь у політичному житті країни. Про це заявив його колишній спеціальний радник Анрі Гено.

"Саркозі ясно сказав, що перестане займатися активною політикою", - сказав він в ефірі радіостанції Radio Classique.

За словами Гено, Саркозі "не хоче й надалі займати державні пости і більше не буде виставляти свою кандидатуру на будь-яких виборах".

Французькі ЗМІ прогнозують, що Саркозі, швидше за все, увійде до складу Конституційної ради Франції. При цьому він міг би поєднувати дві роботи: у своїй адвокатській конторі і в КР. Сам Саркозі, який 15 травня попрощався з Єлисейським палацом, неодноразово заявляв раніше, що в разі поразки на президентських виборах піде з політики.

У четвер з'явилися дані, що Саркозі прибув на відомий марокканський курорт Марракеш як приватна особа. За інформацією місцевих ЗМІ, в м'якому, благодатному кліматі 57-річний екс-президент, якого супроводжує дружина Карла Бруні-Саркозі, в спокійній обстановці подумає про плани на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вирішив більше не займатися політикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі