понеділок, 29 серпня 2011 16:49

Спецтема: Луценко за ґратами

Розгляд справи Луценка перенесли на три тижні

Розгляд справи Луценка перенесли на три тижні

Печерський суд допитав у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка двоє свідків, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Всього з боку обвинувачення їх 148.

Заступник начальника управління з питань працевлаштування МВС Сергій Шумило заявив, що у 2005 році оформлював документи на прийом на роботу водія Луценка Леоніда Приступлюка. Потім передав їх на затвердження своєму керівнику, начальнику Департаменту роботи з персоналом Миколі Курку. "Мені не було відомо, хто давав доручення про прийом на роботу Приступлюка", - додав свідок.

За словами Шумила, Приступлюка законно взяли на роботу.

"Після того, як свідок заявив про повну законність прийняття на роботу Приступлюка, у мене питань до нього немає. У мне тільки є риторичне запитання: чому я за ґратами", - прокоментував Луценко.

Другим допитували Юрія Кошеця. Він з 2001 по 2005 роки працював в апараті міністерства внутрішніх справ старшим інспектором з особливих доручень відділу комплектування Центрального апарату Департаменту роботи з персоналом. Він також підтвердив, що порушень під час прийому Приступлюка на службу не було.

Після цього суд оголосив перерву до 19 вересня. До того часу судді будуть перебувати у відпустці.

Зараз ви читаєте новину «Розгляд справи Луценка перенесли на три тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі