пʼятниця, 25 березня 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Російська агресія проти України: Медведєв перевів стрілки на Путіна

Дмитро Медведєв сьогодні заявив, що рішення про вторгнення в Україну одноосібно ухвалював президент РФ Володимир Путін. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що так еліта держави-агресорки намагається дистанціюватися від глави Кремля.

"Дмитро Медведєв публічно зафіксував, що рішення про проведення важкої спецоперації (війни) проти України, яка передбачає атаки на мирні міста, ухвалював одноосібно президент РФ. Важливий симптом – панівна еліта намагається дистанціюватися, розуміючи юридичні наслідки", - написав Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські олігархи розпродують свої приватні літаки

Автор: https://twitter.com/Podolyak_M/
 
Російські олігархи потерпають від санкцій і хочуть зупинити президента країни-агресора РФ Володимира Путіна. Російські олігархи вкрай роздратовані політикою Путіна. Санкції, накладені на РФ і конкретних бізнесменів через агресію проти України, боляче вдарили по статках російських мільярдерів. Представники російського великого бізнесу наразі шукають шляхи впливу на диктатора або на його близьке оточення з силового блоку.
Зараз ви читаєте новину «Російська агресія проти України: Медведєв перевів стрілки на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі