пʼятниця, 25 березня 2022 14:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські олігархи розпродують свої приватні літаки
6

Санкції та ізоляція від цивілізованого світу вдарила і по російських олігархах.

Шестеро - уже виставили свої літаки на продаж. Йдеться, зокрема, про приватні літаки Володимира Потаніна, Віктора Шефлера, Рустама Терегулова, Олександра Свєтакова, Аркадія Воложа, Едуарда Бермана, пише Українська правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль вдарив фейками по Польщі

Їхні яхти, літаки та закордонну нерухомість масово арештовують. Тому, ймовірно, багатії грають на випередження.

Російські олігархи почали продавати приватні літаки
Фото: Українська правда
Російські олігархи почали продавати приватні літаки
Російські олігархи почали продавати приватні літаки
Російські олігархи почали продавати приватні літаки
Російські олігархи почали продавати приватні літаки

Минулої доби низка держав ще більше розширили санкції проти Росії, яка 24 лютого пішла повномасштабною війною на Україну. Світові корпорації продовжують йти з ринку ворога. Авіакомпанія Вірменії скасувала частину рейсів із Москви до Єревана й назад. Американська компанія для допомоги в написанні текстів англійською мовою Grammarly припинила роботу в Росії та Білорусі, а також заблокувала доступ користувачам цих країн. Ще одна компанія з США, що управляє базами даних, Clarivate також припинила там діяльність.

Німецька телекомунікаційна компанія Deutsche Telekom припиняє розробку програмного забезпечення в Росії. А німецький виробник вантажівок Daimler Truck на тлі подій в Україні оголосив про зупинення бізнесу на території РФ.

Японська телекомунікаційна компанія NEC Group призупинила всі майбутні продажі продуктів та послуг, а також майбутні інвестиції в російський ринок.

Нідерландський виробник фарб та покриттів Holland Colours оголосив про припинення інвестицій у російські та білоруські проєкти.

Зараз ви читаєте новину «Російські олігархи розпродують свої приватні літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі