пʼятниця, 25 березня 2022 11:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Країни світу вдарили по російському ринку новими санкціями

Країни світу вдарили по російському ринку новими санкціями
Daimler Truck на тлі подій в Україні оголосив про зупинення бізнесу на території РФ. Фото: t.me/mintsyfra

За минулу добу низка держав ще більше розширили санкції проти Росії, яка 24 лютого пішла повномасштабною війною на Україну.

Світові корпорації продовжують йти з ринку ворога, повідомили у Міністерстві цифрової трансформації. Авіакомпанія Вірменії скасувала частину рейсів із Москви до Єревану й назад.

"Почався другий місяць української боротьби проти російського вторгнення. Компанії продовжують впроваджувати санкції проти агресора", - йдеться у повідомленні.

Американська компанія для допомоги в написанні текстів англійською мовою Grammarly припинила роботу в Росії та Білорусі, а також заблокувала доступ користувачам цих країн. Ще одна компанія зі США, що управляє базами даних, Clarivate також припинила там діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон здивував заявою щодо французького бізнесу на ринку РФ

Німецька телекомунікаційна компанія Deutsche Telekom припиняє розробку програмного забезпечення в Росії. А німецький виробник вантажівок Daimler Truck на тлі подій в Україні оголосив про зупинення бізнесу на території РФ.

Японська телекомунікаційна компанія NEC Group призупинила всі майбутні продажі продуктів та послуг, а також майбутні інвестиції в російський ринок.

Нідерландський виробник фарб та покриттів Holland Colours оголосив про припинення інвестицій у російські та білоруські проєкти.

Група компаній LVMH, якій належить бренд Lorо Piana, припинила постачання продукції в РФ. Президент Росії Володимир Путін більше не зможе купити куртку за 1,5 млн рублів.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні.

Зараз ви читаєте новину «Країни світу вдарили по російському ринку новими санкціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі