субота, 09 листопада 2013 15:13

Рибак дав добро на позачергове засідання Ради 13 листопада

Рибак дав добро на позачергове засідання Ради 13 листопада
Володимир Рибак Фото: dt.ua

Голова ВР Володимир Рибак дав добро на скликання позачергового пленарного засідання парламенту 13 листопада. Він підписав відповідне розпорядження, яке оприлюднено на сайті парламенту.

"У зв'язку з вимогою 160 народних депутатів України... скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України сьомого скликання на 10 годину 13 листопада 2013 року", - йдеться у розпорядженні.

Як зазначено у документі, керівнику Апарату ВР "доручено забезпечити підготовку та проведення позачергового пленарного засідання, а також поінформувати народних депутатів України про питання, розгляд яких заплановано на ньому".

На засіданні планується розглянути євроінтеграційні законопроекти - проект закону щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі, проект закону про прокуратуру (реєстр. №3541, друге читання) та проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів (реєстр. №3396, друге читання).

Нагадаємо, 8 листопада Верховна Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон, який повинен вирішити "питання Тимошенко". З тринадцяти місць у цій комісії опозиції віддали 5.

Зараз ви читаєте новину «Рибак дав добро на позачергове засідання Ради 13 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі