понеділок, 25 квітня 2011 09:30

Революційне повстання в Україні неминуче

Революційне повстання в Україні неминуче

Нинішній режим в Україні спирається на бандитів, злодіїв у законі, - зауважує в інтерв'ю "Газеті по-українськи" Олег Соскін.

"Поки їм будуть давати подачки, вони підтримуватимуть Януковича. Для цього й беруться кредити, а платити по них будемо ми. У цьому році треба віддати 5,5 мільярда доларів за обслуговування боргу".

Влада ж вважає, що їм треба встановити диктатуру, закрити опозиційні ЗМІ, почати арешти, ліквідувати інакомислячих. Тому революція має початися зараз, - стверджує він.

Основними рушійними силами революції на думку політика має стати молоде по колінння.

"В Україні близько шести мільйонів молоді віком від 15 до 24 років. Ще близько 13 мільйонів — від 25 до 45 років. Тобто 20 мільйонів активного населення, що не підкоряється існуючій моделі. Їхні лідери мають з'явитися знизу. Податковий майдан та протест автомобілістів показали, що нові сили виходять на поверхню", - каже Соскін.

Олігархи після повстання мали б віддати 80 відсотків власності до фонду розвитку нації. Тобто слід було б провести націоналізацію.

Швидкою революція, на думку Олега Соскіна, не буде. "Може бути громадянська війна, - застерігає він, - Не сумніваюсь, вона пошириться й на Білорусь та Росію. Вісім областей на Західній Україні готові до боротьби з цим режимом. Там має все початися. Схід підтримає, бо ненависть до олігархів та бажання зберегти себе й свої сім'ї об'єднує нас"

Початись революційному процесу зараз заважають три фактори...

Повний текст інтерв"ю читайте в "Газеті по-українськи" № 1212 від 22 квітня 2011 року

Зараз ви читаєте новину «Революційне повстання в Україні неминуче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі