субота, 27 квітня 2013 10:53

"Регіонали" готові допомогти "тушкам" створити фракцію та дати гроші на округ

"Регіонали" готові допомогти "тушкам" створити фракцію та дати гроші на округ
Заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов Фото: hvylya.org

Вже до кінця травня парламент може поповнитися новою депутатською групою. Сформують її депутати, які залишили "Батьківщину", та інші позафракційні депутати, пише "Сегодня".

"Ми готуємося внести зміни до регламенту. Йдуть переговори з приводу створення депутатської групи на базі позафракційних депутатів і тих, хто ще залишить "Батьківщину". Але поки невідомо, хто стане її лідером і як вона буде називатися", - сказав Віталій Немілостівий.

"Зараз я створю своє об'єднання депутатів, а через рік - і свою фракцію", - зазначив Ігор Скосар.

При цьому, інші поки не готові говорити про свої майбутні політпереваги.

"Що стосується окремої фракції позафракційних, поки це неможливо. Будуть зміни до регламенту, тоді і поговоримо", - сказав народний депутат Олег Канівець.

Намір позафракційних депутатів створити свою фракцію підтверджує і заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов: "Звичайно, самостійно у них не вийде ні вибити собі гроші на округ, ні провести якийсь закон. Вже зараз люди, які хочуть вийти з "Батьківщини", просять нас створити їм майданчик: внести зміни до регламенту, щоб фракцію могли створити 15-20 осіб, і тоді вони зможуть створити навіть дві фракції правоцентристських, які будуть ситуативно голосувати то з нами, то з опозицією".

Зараз з фракції через відмову голосувати за відставку Кабміну можуть виключити шістьох депутатів: Віталія Данилова, Дениса Дзендзерского, Сергія Фаєрмака, Миколу Мартиненка, Андрія Павелка і Леоніда Сергієнка. Поки ніхто з цих депутатів відкрито про свої плани після їхнього виключення не говорить.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" готові допомогти "тушкам" створити фракцію та дати гроші на округ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі