середа, 23 липня 2014 12:34

Путіна з літаком підставили військові - експерт

Путіна з літаком підставили військові - експерт
Фото: www.svoboda.org

 

Політолог Віктор Небоженко не вірить в те, що збитий у Донецькій області літак - справа рук президента Росії Володимира Путіна. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Путіна підставили навіть не сепаратисти, а військові. Вони заганяють його у роль агресивного політика. У нього в Європі дві доньки живуть. Хіба йому приємно, коли кожного ранку біля їхніх будинків стоять убиті горем родичі загиблих і кажуть: "Ваш батько - вбивця"?", - зазначив експерт.

За словами політолога, Путін вже згоден на перемир'я із Україною. "Він розуміє: якщо продовжуватиме війну, не він буде на першому плані, а полковники, генерали, різні гіркіни. А влада Путіна тримається лише на підтримці населення. Якщо президента перестануть сприймати, як батька нації, його рейтинг різко скотиться вниз і перейде до якогось генерала, який своїми руками душить бандерівців на фронті. Путін боїться втратити контроль над військовим конфліктом", - зауважив Небоженко.

Він вважає, що Україна може виграти війну без введення воєнного стану. "Це може статися, якщо Путін злякається військових та віддасть їм наказ негайно припинити їхню діяльність. Вони швидко все кинуть та повернуться у свої казарми у Ростові та Санкт-Петербурзі. За два місяці ми зможемо контролювати Донбас - до першого вересня у нас все буде добре. Сили для цього маємо. Йде потік зброї, технічного та інформаційного забезпечення. Там воюють всі кадрові офіцери", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Путіна з літаком підставили військові - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі