середа, 13 квітня 2022 06:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін вирішив покінчити з власною армією - Арестович

Путін вирішив покінчити з власною армією - Арестович
Арестович заявив, що Путін продовжить наступ на Україну. Фото: facebook.com/alexey.arestovich

У Кремлі ухвалили рішення продовжувати війну в Україні.

Путін вирішив покінчити з російським генералітетом і партією війни. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович у інтерв'ю Марку Фейгіну.

"Тому що він не може не знати, судячи із заяв канцлера Австрії, який з ним розмовляв, Путін знає все про війну, все прекрасно розуміє. Що стосується співвідношення сил і засобів - продовжувати війну - це безумство...", - каже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Південна Корея допоможе Україні у війні, але не зброєю - ЗМІ

Путін знає, що його армія зазнає поразки й навмисне намагається з нею покінчити.

"Путін вирішив покінчити з власною армією. Товариша Дворнікова (генерала армії Олександра Дворнікова, якого через жорстоку тактику війни прозвали "сирійським м'ясником", - Gazeta.ua.) він поставив для того, щоб покінчити з нею якомога надійніше... А навіщо йому це? Путін вирішив позбутися військової партії Росії. У кого завжди був високий рейтинг понад 80%? У Путіна. А тут йому приносять папірець, де видно, що є ще один суб'єкт, у якого рейтинг 80%. Хтось один з них зайвий", - каже.

Росія зосередиться на взятті під контроль Сходу та інших регіонів на сході України з датою на початок травня. Путін планує перемогу на 9 травня, російський "День перемоги", розповіли відразу кілька офіційних осіб США, знайомих з останніми оцінками американської розвідки. "Путін влаштує парад перемоги 9 травня, незалежно від статусу війни або мирних переговорів. З іншого боку: парад перемоги з якими військами і технікою?" - поцікавився представник Міноборони однієї з країн ЄС.

Європейський дипломат сказав, Путін готується до "довгої, затяжної війни в чеченському стилі, тому що йому, певною мірою, більше нікуди податися".

Зараз ви читаєте новину «Путін вирішив покінчити з власною армією - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі