вівторок, 18 липня 2023 20:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін – маніяк і садист, хоче нас усіх убити – Зеленський

Путін – маніяк і садист, хоче нас усіх убити – Зеленський
Путін – маніяк і садит, сказав Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін є маніяком і садистом.

Він вирішив убити всіх, хто не згоден з його фашистською ідеологією. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю африканським журналістам.

"Він вирішив усіх нас убити. Розумієте? Він вирішив убити всіх, хто не згоден з абсолютно фашистською ідеологією президента Путіна. З його ідеологією", – сказав Зеленський.

Путін розуміє тільки силу, заявив президент.

"Він розуміє, поки в нього є та чи інша зброя, поки в нього є багатомільйонне населення, готове йти і воювати просто, щоб забрати в людей життя. І він тому такий сміливий", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба пояснив, як треба судити Путіна

"Коли він підійшов до Києва і запропонував свої ультиматуми, ми сказали, що ультиматумами не треба тут говорити. Коли він замовляв убивство моє, мого оточення і моєї родини, ми говорили, що цей ультиматум теж не пройде. І кілька було таких позицій. Коли він не зміг убити нас, не зміг захопити Київ, він послабив ультиматуми", – розповів глава держави.

Зеленський нагадав про злочини російських окупантів у Бучі.

"Ми увійшли у Бучу, і виявили масові поховання. Просто люди із зав'язаними руками, ногами, насильницькі смерті, замучені, масові могили. Ну хто готовий говорити з цим маніяком?", – сказав Зеленський.

"Ми сказали, що настане час, і війна однаково закінчиться дипломатично, але з цією людиною говорити... ну, вибачте, у нього по лікоть руки в крові", – заявив президент.

Усе менше лідерів говорять про можливий діалог, сказав Зеленський.

"Бо все менше і менше людей вірили в те, що він президент, а все більше усвідомлювали, що він просто садист", – сказав Зеленський.

"Подивіться. Зернова ініціатива. Де в цьому коридорі військо? Де там постріли? Там зерно. Воно їде в Україну? Ні. Від цього залежить, чи нагодуються українці? Ні. Від цього залежить, чи буде голод у деяких ваших державах. Він фашист", – сказав Зеленський африканським журналістам.

В березні Офіс генерального прокурора повідомляв, що зареєстрували 71 147 воєнних злочинів, скоєних росіянами протягом року з початку повномасштабної агресії.

У травні Парламентська Асамблея НАТО визнала геноцидом злочини РФ проти України. Лідери 37 країн підтримали створення спеціального трибуналу.

Зараз ви читаєте новину «Путін – маніяк і садист, хоче нас усіх убити – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі