четвер, 14 квітня 2016 14:44

"Проти" Гройсмана: хто з коаліції не голосував

"Проти" Гройсмана: хто з коаліції не голосував
прес-служби президента

З 227 нардепів, які входять в коаліцію, лише 206 проголосували за обрання Володимира Гройсмана новим прем'єр-міністром. Про це свідчать дані з сайту Верховної Ради.

Четверо депутатів фракції "Блок Петра Порошенка" проголосували "проти". Це - Мустафа Найєм, Наталія Новак, Світлана Заліщук та Сергій Лещенко.

Утрималися: Владислав Голуб, Андрій Антонищак, Юрій Македон.

Не голосували: Оксана Продан.

Відсутні: Мустафа Джемілєв, Анатолій Євлахов, Олег Петренко, Віталій Чепинога, Вадим Нестеренко, Геннадій Чекіта, Рефат Чубаров.

Жоден з "Народного Фронту" не проголосував "проти".

Двоє утрималися: Віктор Романюк та Наталія Кацер-Бучковська.

Не голосував - Костянтин Матейченко.

Відсутні: Тетяна Донець, Андрій Река та Світлана Войцеховська .

З позафракційних не підтримали нового прем'єра 31 депутат. Серед них: Дмитро Добродомов, Олег Мусій, Оксана Сироїд, Володимир Парасюк, Анатолій Денисенко і Дмитро Ярош.

Як заявив голова фракції "БПП" Юрій Луценко, наразі в коаліції понад 235 депутатів. 227 з них - члени фракцій БПП і "Народний фронт".

Нагадаємо, сьогодні народні депутати проголосували про відставку прем'єра Арсенія Яценюка та обрали на його місце Володимира Гройсмана.

Зараз ви читаєте новину «"Проти" Гройсмана: хто з коаліції не голосував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі