понеділок, 24 липня 2023 21:31

Спецтема: Війна Росії проти України

"Пригодовані депутати-зрадники потрібні владі" – політолог про викриття Пономарьова

"Пригодовані депутати-зрадники потрібні владі" – політолог про викриття Пономарьова
СБУ викрила на співпраці з Росією чинного народного депутата від забороненої проросійської партії "ОПЗЖ". Фото: СБУ

Народного депутата від забороненої проросійської партії ОПЗЖ Олександра Пономарьова викрили на співпраці з Росією. Таких депутатів, які встигли "перевзутися", використовує влада, щоб мати голоси у Верховній Раді. Тому поки владі це потрібно – проблема нікуди не дінеться. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Олексій Голобуцький.

"Деяких депутатів-зрадників просто важко фізично виловити. Тому що вони переховуються у недружніх для нас країнах. Хоча і їх важливо притягнути до відповідальності, але коли війна закінчиться. І вони будуть покарані. Цим питанням треба вже серйозно займатися. А ті депутати, що досі сидять в парламенті, – їх тримають, щоб вони голосували правильно. Це вже внутрішні політичні ігри", – сказав Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрожує 15 років тюрми: чинному нардепу повідомили про підозру у державній зраді

Владі потрібні голоси, і тому використовує таких нардепів, додав політолог.

"Тому що вони нібито сидять в опозиції, а голосують за те, що потрібно чинній владі. Кому вони можуть бути потрібні? Владі, звісно ж. Що можуть наші правоохоронці роблять – час від часу виловлюють таких перевдягнених. А все інше – вже буде після війни. Хто за що голосував і чому. Бо поки що не видно, щоб з цим намагалися боротися. Можливо, для піару когось віддадуть. Але це одиниці", – додав Голобуцький.

Правоохоронці викрили на співпраці з Росією чинного народного депутата від забороненої проросійської партії ОПЗЖ. Йдеться про Олександра Пономарьова. Йому повідомили про підозру у держзраді. Як повідомляє Служба безпеки України, під час повномасштабного вторгнення РФ нардеп перебував на тимчасово окупованій території Запорізької області та добровільно почав співпрацювати з росіянами.

Зараз ви читаєте новину «"Пригодовані депутати-зрадники потрібні владі" – політолог про викриття Пономарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі