вівторок, 13 березня 2012 08:57

Президент не буде чекати опозицію "на червоній доріжці з оркестром" - Єфремов

Президент не буде чекати опозицію "на червоній доріжці з оркестром" - Єфремов

Мова ультиматумів неприйнятна для організації зустрічі з президентом України.

Про це заявив народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Президент України відкритий для діалогу з усіма політичними силами. У тому числі - для зустрічі з опозицією. Він готовий слухати і чути думки численних лідерів опозиції, працювати над конструктивними пропозиціями, спрямованими на розвиток країни та суспільства", - цитує депутата прес-служба партії.

За його словами, глава держави запропонував формат, найбільш зручний для прийняття рішень спільними зусиллями влади і опозиції, - зустрічі з керівництвом парламенту, в тому числі - і з лідерами опозиційних фракцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимоги опозиції жалюгідні з точки зору реалізації

"Опозиція наполягає на праві "ексклюзивної зустрічі", забуваючи, що вона знаходиться не в тій ситуації, коли може нав'язувати свої умови. Коли Віктор Янукович і очолювана ним Партія регіонів перебували в опозиції, ми представляли реальну силу. Жодне стратегічно важливе рішення не могло бути прийнято без урахування нашої думки. Тоді і президент Ющенко, і прем'єр Тимошенко запрошували Віктора Януковича на зустрічі", - зазначив Єфремов.

"Зараз опозиція слабка і роздроблена. Вона не представляє ту силу, яка може диктувати умови. Вони самі відчувають це, а тому змушені грубіянити, таким чином привертаючи до себе увагу преси. Але це шлях в нікуди", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карасьов: "Янукович має зустрітись із опозицією - це обом сторонам потрібно"

"Нинішні опозиціонери помилково вважають, що президент буде чекати їх на червоній доріжці з оркестром і квітами під прицілами телекамер. Так не буде. Президент запропонував свій формат зустрічі. І якби опозиція була насправді зацікавлена ??у зустрічі, то не упустила б цю можливість", - підкреслив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Президент не буде чекати опозицію "на червоній доріжці з оркестром" - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі