субота, 17 вересня 2016 22:30

Порошенко зустрівся із звільненими з полону українцями

Порошенко зустрівся із звільненими з полону українцями

Звільнені з полону бойовиків Жемчугов та Супрун прибули до Науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами, де їх зустрів Петро Порошенко.

Повідомляє УНІАН.

У своїй промові глава держави наголосив, що додому повернуто справжніх героїв.

"Володю Жемчугова - справжнього Героя, людину, яку постійно тиснули на те, що "Україна про тебе забула і за тебе ніхто не бореться...". Я хочу, щоб зараз почув весь світ: ми своїх не кидаємо", - сказав він.

Він підкреслив, що, незважаючи на тиск, українці не зламалися.

Президент заявив, що звільненню з полону бойовиків на Донбасі Володимира Жемчугова та Юрія Супруна сприяли його особисті переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Величезна багатомісячна робота по поверненню українських героїв Володі Жемчугова та Юри Супруна. Робота, в якій були задіяні і рідні, і вся наша група в Тристоронній контактній групі, і спецслужби. І, безумовно, мої особисті переговори з Путіним призвели до того, що після довгого часу, коли нам не вдавалося витягнути жодного з українських заручників, – відпустили двох дуже знакових людей", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР/ДНР погодились обміняти полонених у форматі "всіх на всіх"

Нагадаємо, з полону бойовиків на Донбасі звільнили двох українців.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зустрівся із звільненими з полону українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі