понеділок, 04 березня 2019 16:55

Пономарьов не бере гонорарів з Тимошенко

Пономарьов не бере гонорарів з Тимошенко
Співак Олександр Пономарьов агітує за Юлію Тимошенко.

Співак Олександр Пономарьов заявляє, що підтримує кандидата у президенти Юлію Тимошенко за ідею, а не за гроші. Про це він розповів у програмі "Світське життя".

"Я озвучувати суму не буду, тому що вона достатньо невелика. В мене більш ідейна ситуація, так само, як і минулого разу була".

Пономарьов запевнив, що Тимошенко дає гроші лише на забезпечення звуком, світлом, транспортом, проживанням, харчуванням тощо.

"Я не беру гонорар за ці концерти", - заявив артист, пише Табло ID

На припущення ведучої, що Тимошенко могла пообіцяти йому посаду, Пономарьов зауважив:

"Я вже давно беру участь у політиці. І давно вже міг стати народним депутатом. Але поки що я відмовляюся, бо не відчуваю, що я потрібний. Наразі я відчув, що на цьому етапі я потрібний Юлії Володимирівні. Вона попросила – я допомагаю".

"Коли я буду відчувати, що більш потужно можу бути депутатом, аніж співаком, тоді я про це замислюся. Багато колег "ходили" вже у народні депутати, я так не хочу. Я хочу бути, дійсно, корисним. Або там, або там. Співати і там працювати – я так не хочу", - додав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один артист підтримав Порошенка

Раніше народну артистку України Аду Роговцеву зареєстрували довіреною особою кандидата в президенти Петра Порошенка.

А гурт "Тік" брав участь у форумі Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов не бере гонорарів з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі