понеділок, 16 січня 2012 10:18

Партія регіонів просить з розумінням ставитись до образ з боку Росії

Партія регіонів просить з розумінням ставитись до образ з боку Росії

Перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що різкі та емоційні заяви з боку російських чиновників на адресу України пов'язані з наближенням президентських виборів у РФ.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він сказав, коментуючи заяви голови Росспоживнагляду Геннадія Оніщенка.

"Ми повинні ставитися з розумінням до наших стратегічних партнерів. Слід враховувати, що у них складний період – наближення президентських виборів", – пояснив Чечетов.

Водночас парламентарій зазначив, що Україна повинна вибудовувати відносини з Росією на взаємовигідних, партнерських засадах, виходячи зі своїх національних інтересів.

"Всі питання, що виникали і виникають у нас з Росією, будуть вирішуватися виключно за столом переговорів. Не буде ніяких ультиматумів", – резюмував регіонала.

Нагадаємо, раніше керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив, що у РФ готові частково закрити кордон з Україною. За його словами, на такий крок його відомство може піти через негативні наслідки, до яких призведе передача в Україні ветеринарній службі функцій з контролю за харчуванням людей.

"В Україні повноваження з контролю за продовольством і харчуванням, у тому числі, у дитячих організованих колективах передано ветеринарній службі. Де факто, у цьому міститься визнання громадянина України твариною", - сказав Онищенко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів просить з розумінням ставитись до образ з боку Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі