неділя, 30 жовтня 2022 20:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Параноїдальна маячня" – Данілов різко відреагував на вихід РФ із "зернової угоди"

"Параноїдальна маячня" – Данілов різко відреагував на вихід РФ із "зернової угоди"
Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на нову "причину" виходу РФ з "зернової угоди". Фото: ОП

Версія російської влади про запуск безпілотників, які нібито "атакували Севастопольську бухту 29 жовтня", з борту торговельного судна є параноїдальною маячнею.

Це просто неможливо. Про це в ефірі телемарафону заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія і "зернова ініціатива": скільки кораблів опинилися у блокаді

"Параноїдальна маячня. Напевно, якесь осіннє загострення у представників РФ. Це просто неможливо. Кораблі, що виходять з зерном, не мають жодного відношення до процесів, що відбуваються в нашій країні (мова про війну – Gazeta.ua). Те, що вони вигадують – параноїдальні речі", – наголосив секретар РНБО.

За його словами, Росія опинилася у складній ситуації, тому Кремль намагається вигадати різні приводи для виходу з "зернової угоди".

"У них щодня якась нова "новела", щоб звернути увагу світу, щоб до них почали прислухатися. Але чи можна прислухатися до терористів? Я не знаю", – додав Данілов.

Країна-агресорка Росія у неділю, 30 жовтня, перекрила "зелений коридор" для експорту зерна в Чорному морі.

Російська Федерація 29 жовтня заявила, що "зупиняє участь у реалізації "зернової угоди". Причиною Москва назвала нібито "напад на кораблі Чорноморського флоту".

Міноборони РФ заявило, що безпілотники, які нібито "атакували" Севастопольську бухту в суботу, 29 жовтня, були запущені з узбережжя неподалік Одеси.

Там також зазначили, що один з них запустили з борту корабля, залученого у вивезенні агропродукції з України "зерновим коридором". Таку заяву міноборони країни-агресорки опублікувало 30 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Параноїдальна маячня" – Данілов різко відреагував на вихід РФ із "зернової угоди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі