субота, 08 вересня 2012 08:08

Опозиція усвідомлює свої попередні помилки і знає, як їх можна виправляти

Опозиція усвідомлює свої попередні помилки і знає, як їх можна виправляти
Арсеній Яценюк розповів про три блоки питань опозиції. Фото: www.interfax.com.ua

Опозиція усвідомлює свої попередні помилки і тому вже знає, як діятиме у майбутньому.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Ми відверто визнаємо те, що не все було добре. Це дуже важливо, бо якщо ти визнав помилки, якщо ти над ними працюєш, ти будеш робити все краще і краще", - підкреслив він.

Політик розповів, що в опозиції є три блоки питань, над якими вони мають намір працювати після виборів.

"Перше  - це те, що стосується безпосередньо українського парламенту. В українському парламенті необхідно ввести систему особистого голосування, кримінальну відповідальність за голосування чужими картками, закон України про відкликання народного депутати. Також має бути закон України про порядок імпічменту президента", - розповів Яценюк.

Він додав: "Друге - соціальний пакет. Ми скасуємо пенсійну реформу. Ми приймемо новий закон про перше робоче місце, ми приймемо закон про вищу освіту, про медичну реформу".

"І третє – стосується корупції, - продовжив політик. - Це неймовірно, але вона все знищує. Будь-які гроші, які приходять в Україну, які платять українці, вони розкрадаються.  В рамках боротьби з корупцією наше перше завдання – створення Національного антикорупційного бюро. Друге завдання – перевірити статки і маєтки кожного державного чиновника і членів його сім'ї", - сказав Яценюк.

В рамках боротьби з корупцією, за словами Яценюка, потрібна і нова судова система: "В Україні повинно бути замінено 9 тисяч судів. Нам потрібні чесні судді".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція усвідомлює свої попередні помилки і знає, як їх можна виправляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі