середа, 03 травня 2023 21:50

"Операція "Ы" – радник міністра оборони про вибухи у Москві

"Операція "Ы" – радник міністра оборони про вибухи у Москві
Вибухи біля Кремля є операцією режиму Путіна, сказав радник міністра оборони. Фото: Getty Images

Заяви Кремля про нібито "атаку українського безпілотника" є "федеральною операцією "Ы".

Імітація "атаки" є способом приховати корупцію серед російських чиновників. Про це написав радник міністра оборони Олексій Копитько.

"З РФ уже йдуть сигнали, що у різних регіонах розпочалася підготовка до операції "Ы". Невідомі безпілотники "скидають" невідомі об'єкти. Це дуже "архетипова" ситуація для Росії, тому може мати серйозні наслідки", – пише Копитько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи у Кремлі стали темою номер один для мемів

"У Кремлі чудово розуміють, що жодні бендерівці не зможуть завдати навіть тисячної частки збитку, на який здатні самі росіяни. У Москві повно людей, які за гроші, з ідейних спонукань чи заради приколу готові запустити БПЛА по Кремлю. Тепер це новий челендж", – зазначив радник міністра.

Зі слів Копитька, Кремль зараз вводить нові обмеження щодо росіян, тому що "у конкретному випадку набагато небезпечніший безпілотник, який летить п'ять кілометрів, а не тисячу".

У ніч проти 3 травня вибухнуло у столиці РФ Москві в районі Кремля. У Москві заявили, що нібито два українські безпілотники "намагалися завдати удару" по резиденції президента РФ Володимира Путіна. Також заявили про "замах" на нього.

Те, що відбулося у Москві, вочевидь – нагнітання ситуації перед 9 травня, прокоментував речник президента України.

Україна не здійснювала жодних "атак" на Кремль, сказав президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Операція "Ы" – радник міністра оборони про вибухи у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі