середа, 14 червня 2017 12:16

Омелян вчергове розкритикував Балчуна

Омелян вчергове розкритикував Балчуна
Міністр інфраструктури Володимир Омелян (справа) розкритикував запуск "Укрзалізницею" залізничного сполучення з болгарською Варною. Фото: uz.gov.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розкритикував запуск Укрзалізницею залізничного сполучення з болгарською Варною.

Про це він заявив журналістам перед засіданням уряду, повідомляє "112 Україна".

Він заявив, що в Міністерства було безліч проектів, переданих голові правління УЗ Войцеху Балчуну.

"Ми наполягали ще торік, що поїзд №1 повинен йти в Європу. Реалізували поки що півтора маршруту. Ми планували значно більше ще минулого року, мінімум 5-7 маршрутів. Це повинні бути Угорщина, Румунія, Польща, розглядали напрямки на Південь і Північ, так званий "тур 5 столиць Європи", - розповів він.

"Варна – це не маршрут. Це причіпний вагон, який курсуватиме раз на 10 днів з невідомою захмарною вартістю. Не факт, що це буде зручно для пасажирів. Ми говоримо про повноцінні потяги, про регулярне сполучення. Види транспорту повинні конкурувати між собою, щоб пасажири могли вибирати комфортний варіант", - пояснив Омелян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омелян прокоментував заборону залізничного сполучення з Росією

Укрзалізниця з 15 червня вводить сполучення Львів - Варна (Болгарія). Вартість проїзду в одну сторону становить 2450 грн, дитячого квитка (до 12 років) – 1450 грн.

Зараз ви читаєте новину «Омелян вчергове розкритикував Балчуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі