вівторок, 09 березня 2010 08:03

НУНС не блокуватиме Раду

НУНС не блокуватиме Раду

Фракція Нашої України-Народної самооборони не буде блокувати трибуну Верховної ради, запевнив один з лідерів блоку Тарас Стецьків в інтерв"ю Deutsche Welle.

Стецьків назвав плани щодо блокування роботи парламенту "дурістю".

"Не можна уподібнюватися до того, що робила Партія регіонів останні два роки. Адже це нецивілізований спосіб ведення політичної діяльності", - наголосив депутат.

Політик також запропонував надати Партії регіонів можливості сформувати нову коаліцію і уряд, щоб вона продемонструвала можливість вивести країну з кризи.

Водночас, він не відкидає, що третина депутатів від НУНС може увійти до складу нової коаліції.

Нагадаємо, раніше нардеп від Народної самооборони Юрій Гримчак припустив, що наступного пленарного тижня представники парламентської фракції НУНС заблокують трибуну Верховної Ради.

4 березня парламент прийняв за основу зміни до свого Регламенту, які передбачають формування коаліції не тільки фракціями, а й окремими народними депутатами. Теоретично це дає Партії регіонів можливість сформувати коаліцію, якщо залучити до неї частину депутатів від НУ-НС.

За матерiалами: ЛIГАБiзнесIнформ
Зараз ви читаєте новину «НУНС не блокуватиме Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі