вівторок, 26 листопада 2013 14:05

Нардепи чекають, що влада дозволить завтра привітати Тимошенко з днем народження

Нардепи чекають, що влада дозволить завтра привітати Тимошенко з днем народження
Фото: tsn.ua

Найкращим подарунком в день народження екс-прем'єра Юлії Тимошенко було б її звільнення з в'язниці.

Про це в коментарі сказав народний депутат, член партії "Батьківщина" Сергій Сас.

"Для будь-якого ув'язненого і для Юлії Володимирівни найліпшим подарунком було б звільнення. В гіршому випадку це отримати адекватне лікування", - сказав він.

Політик зазначив, що звільнення Тимошенко було б "сильним ходом" для президента Віктора Януковича. Сас зауважив, що досі невідомо, чи буде можливість зустрітися із екс-прем'єром у лікарні в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ята ніч "Євромайдану": "Янукович вср...ся на своєму золотому унітазі"

"Я думаю вітання буде достойним і бажано було б, щоб можна було зустрітися з нею. Але останні події говорять про те, що видумали карантин (у Харкові — ред.) хоча немає піку епідемії. Такий спосіб влада придумала для боротьби з опозицією. Але я думаю, що будуть багато людей і ми обов'язково привітаємо", - сказав він.

Політик додав, що зараз переговори у Харкові веде захисник Тимошенко Сергій Власенко.

"Сьогодні він в неї має бути і повідомити, чи це (зустріч - ред) вдасться, чи ні. Якщо він сьогодні туди потрапить, то буде більше шансів зустрітися з нею і завтра", - сказав Сас.

"Я думаю, що якщо дозволять зустрічі, то дозволять можливо родині і захисникам. А якщо будуть дозволено ту зустріч, яка відкладається, то можливо хтось з керівників фракції поїде. Арсеній Яценюк не поїде, бо він збирається їхати до Вільнюса. Пізніше буде визначено перелік осіб, які б могли привітати Юлію Володимирівну", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційних вождів варто лаяти, але від них не треба тікати

На останок політик зауважив, що голодування може нанести "серйозний удар по її здоров'ю".

"Вона заради вищих цілей таке рішення прийняла. Я вважаю, що це серйозна загроза здоров'ю нашого лідера. Перебування в тому закладі навіть здоровій людині здоров'я не додає", - сказав Сас.

Нагадаємо 27 листопада екс-прем'єру Юлії Тимошенко виповниться 53 роки. Вчора вона оголосила голодування на знак протесту проти рішення Уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи чекають, що влада дозволить завтра привітати Тимошенко з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі