середа, 21 квітня 2010 12:23

На своє представлення Горбаль приїхав на "Хаммері"

На своє представлення Горбаль приїхав на "Хаммері"

Віце-прем"єр з АПК Віктор Слаута представив у Львові новопризначеного губернатора області Василя Горбаля, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Під час свого виступу Слаута подякував колишньому губернатору Львівщини Миколі Кмітю. Назвав його хорошим дипломатом і сказав, що той обійматиме ще багато посад.

Екс-глава львівської ОДА з листочка подякував МНС за допомогу під час повенів та місцевим лікарям за боротьбу з епідемією грипу.

Потім виступив Василь Горбаль. Він прихав на своє представлення на "Хаммері" з охоронцями. Запізнився на 10 хвилин.

Промову виголосив від себе, без листочка. Сказав, що має за честь повернутися до Львова. І вибачається перед батьками за те, що поїхав до Києва робити кар"єру. Заявив, що протягом останніх років йому було соромно запросити друзів до Львова.

Горбаль розповів, що має серед друзів практично усіх міністрів та губернаторів. Мовляв, використає це і відновить імідж Львівщини.

Наприкінці заходу голова львівської облради вручив спеціальну відзнаку екс-губернатору Кмітю. Після чого побажав Горбалю отримати таку саму, коли і той піде зі своєї посади.

Обом - і Кмітю, і Гобалю вручили по букету троянд.

На представлення нового губернатора не прийшов мер Львова Андрій Садовий.

Кореспондент Gazeta.ua помітив, що на столах замінили мінеральну воду - з традиційної "Моршинської" на "Олеську". Кажуть, що екс-губернатор Кміть надає перевагу саме першій.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На своє представлення Горбаль приїхав на "Хаммері" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі