пʼятниця, 12 жовтня 2012 16:09

На народного депутата України Антона Яценка можливо скоєно замах

На народного депутата України Антона Яценка можливо скоєно замах

Прес-служба народного депутата Антона Яценка поширила офіційне повідомлення про можливий замах на його життя.

12 жовтня цього року на трасі Вінниця - Кіровоград близько 11.00 ранку сталося ДТП за участю автомобіля "Мерседес" та двох вантажівок. Цим "Мерседесом" користується народний депутат України, кандидат у народні депутати по 200-му виборчому округу в місті Умань на Черкащині Антон Яценко.

У автомобіль Мерседес, що стояв обабіч дороги біля заправки, врізалася вантажівка. На той момент біля машини перебував працівник виборчого штабу Яценка. Депутат у цей час їхав у своєму службовому мікроавтобусі на зустріч із виборцями у село Кочержинці.

Антон Яценко розцінює цю дорожньо-транспортну пригоду як відповідь місцевого криміналітету на його діяльність та роботу в окрузі. Антон Яценко, за інформацією кількох незалежних соціологічних досліджень, має один з найвищих рівнів довіри населення.

Прес-служба народного депутата вважає, що у цій ситуації є місце можливої спроби вбивства народного обранця. Тому Антон Яценко звертається з офіційною заявою до Міністерства внутрішніх справ з вимогою ретельно провести відповідне розслідування.

"Антон Яценко, будучи народним депутатом України, вже на сьогоднішній день багато чого зробив та продовжує робити для округу та його мешканців. Жоден злочинний криміналітет не зупинить депутата у його добросовісній роботі", - йдеться у заяві.

"Мешканці округу, більшість з яких підтримують Антона Яценка, і надалі будуть отримувати допомогу та підтримку", - кажуть у прес-службі народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «На народного депутата України Антона Яценка можливо скоєно замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі