середа, 11 травня 2011 16:49

На "День гніву" людям радять брати спальники та сухпайки

На "День гніву" людям радять брати спальники та сухпайки

Організація "Спільна справа" ще не подавала заявку до київської адміністрації щодо проведення акції протесту "День гніву" 14 травня.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав її лідер Олександр Данилюк.

"Ми не подавали її за два тижні до початку, щоб не заборонили проведення акції судом. Зробимо це напередодні. Ми провели переговори із рядом депутатів, які залишилися з народом. Це Андрій Павловський, Юрій Стець, Андрій Парубій та Михайло Волинець. Вони традиційно нас підтримують і готові подавати заявки від себе. Це будуть зустрічі із виборцями, як минулого року під час Податкового майдану. Суд не зможе заборонити зустріч нардепа із народом", - наголосив він.

За словами Данилюка, учасники акції будуть розміщуватися в Києві у Маріїнському парку.

"Це буде наметове містечко. Треба з собою мати спальники та сухпай на три дні, щоб протриматися до часу забезпечення харчуванням. В інтернеті мене запитують, чи брати вила. Це традиційне запитання. Зазвичай такі люди не ходять на мітинги. Бо якщо людина планує, вона просто бере і йде, а не питає", - зауважив лідер "Спільної справи".

Він також переконаний, що якби в Україні була демократична влада, то люди не виходили б на вулиці для захисту своїх прав.

"Ми знайшли б собі інше заняття. У нас немає ілюзій щодо можливого компромісу із владою. Якби у них була можливість, вони би проти нас не кримінальні справи порушували, а вивезли б нас у Биківню і розстріляли. Як це робили їх попередники у 1937 році. Хіба влада повинна давати нам цукерки?", - пояснив Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «На "День гніву" людям радять брати спальники та сухпайки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі