вівторок, 14 липня 2009 17:37

Москаль переводить стріли з Луценка на СБУ

Москаль переводить стріли з Луценка на СБУ
Парламентський представник "Народної самооборони" Геннадій Москаль заявляє, що розшук колишнього народного депутата Віктора Лозінського є обов"язком СБУ, а не Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомили у прес-службі Громадянського руху "Народна самооборона".

"Наливайченко обіцяв Президенту Лозінський знайти. Отож є чудова нагода для великих фахівців з СБУ проявити свої професійні здібності і виконати дану ними обіцянку", - сказав Москаль.

"А на плакаті в Раді нехай "регіонали" пишуть правильно: "Валентине Наливайченко, де Лозінський, Пукач і Дурдинець?", - резюмував Москаль.

Сьогодні у Верховній Раді депутати від Партії регіонів розвішали плакати, на одному з яких міститься запитання: "Юра, де Лозінський?".

Лозінський, який проходить обвинуваченим у справі щодо загибелі громадянина Валерія Олійника, був оголошений у розшук 3 липня.

7 липня міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що не виключає, що Лозінський може перебувати на території України в домоволодінні якогось із народних депутатів, оскільки, згідно із законом, житло, як і їх власники, є недоторканними для втручання правоохоронних органів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Москаль переводить стріли з Луценка на СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі