пʼятниця, 30 червня 2023 19:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Маємо просування на всіх напрямках – Зеленський

Маємо просування на всіх напрямках – Зеленський
Робота з партнерами України щодо забезпечення снарядами війська буде ще активнішою, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/zelenskiy.official

Сили оборони просуваються по всіх напрямках.

Про це у відеозверненні сказав президент Володимир Зеленський. Розповів про засідання Ставки верховного головнокомандувача, повідомляє Gazeta.ua.

"Доповідали главком, командувачі і щодо загальної оборонної ситуації і щодо конкретних напрямків нашої оборони та наших наступальних дій", – сказав Зеленський.

"За цей день маємо просування вперед на всіх напрямках наших активних дій", – повідомив президент.

Робота з партнерами України щодо забезпечення снарядами війська буде ще активнішою, сказав Зеленський.

"Посилення нашої артилерії – очевидний пріоритет, і всі міжнародники отримали сьогодні додаткові завдання", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не шоу": Залужний розповів, що його дратує у коментарях про контрнаступ

"Окремо розглянули ситуацію на півночі, зокрема на території Білорусі. Були доповіді нашої розвідки: ГУР, зовнішньої розвідки, розвідки прикордонників. Доповідь керівника СБУ. Дуже уважно аналізуємо кожен факт і будь-які перспективи по всіх напрямках", – сказав Зеленський.

Президент подякував Данії і премʼєр-міністру країни Метте Фредеріксен за новий оборонний пакет.

"Снаряди для артилерії, ракети для ППО, техніка для розмінування. Дякую", – сказав глава держави.

Сили оборони перехопили стратегічну ініціативу і наступають на всіх напрямках фронту, сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За 492 дні українські воїни знищили понад 228 340 окупантів, 7863 броньованих машин ворога, 4041 танк, 308 гелікоптерів і 315 літаків.

Зараз ви читаєте новину «Маємо просування на всіх напрямках – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі