понеділок, 17 травня 2010 13:52

Матчук пояснив, чому НУ відмовила Тимошенко

Матчук пояснив, чому НУ відмовила Тимошенко

Народний депутат від НУ-НС Віктор Матчук назвав Національний комітет захисту України комітетом з реабілітації Юлії Тимошенко. Оскільки його створення ініціював БЮТ, то "Нашої України" в ньому не буде.

Так він пояснив у коментарі Gazeta.ua, чому "Наша Україна" не ввійшла до його складу.

"Занадто вже явно цей комітет схожий на комітет з реабілітації Юлії Тимошенко. При цьому все, за що вони беруться, виглядає принаймні смішно. Для прикладу, на заклик цього комітету під стіни Верховної Ради прийшло дуже мало людей, тобто не підтримує його народ", - зазначив Матчук.

"Нунсівець" пояснив, що саме своїми попередніми кабальними для України газовими угодами Тимошенко фактично запустила процес продовження перебування російського флоту на території України.

"І Україні сьогодні потрібно не це. А треба сісти, обхопити голову руками і добре все проаналізувати, подумати над тим, що було, що є, чому так сталося, і як бути далі. І думати повинні не тільки політики. Народ сам повинен усвідомити, як він хоче жити далі, і піднятись відстоювати свої бажання. Звісно, це неможливо без партій і лідерів, але треба думати над тим, щоб були не обличчя, а справжні голови, які можуть запропонувати нові, свіжі ідеї, які зачеплять людей за душу", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Матчук пояснив, чому НУ відмовила Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі