пʼятниця, 29 листопада 2013 05:50

Луценко розповів, як обрізати крила "Беркуту"

Луценко розповів, як обрізати крила "Беркуту"
Фото: podrobnosti.ua

Крім багатьох позитивів, який дав нинішній Євромайдан, українці завдяки йому заглянули за лаштунки сценарію, який готує Віктор Янукович для президентських виборів у 2015 році.

Про це в ефірі 5 каналу заявив лідер громадського руху "Третя українська республіка" Юрій Луценко.

"Ми за тими лаштунками побачили не лише брехливі ЗМІ, не тільки контрольовані владою комісії та ЦВК, ми побачили, що наступного президента спробує оголосити спецпідрозділ "Беркут", - зазначив Луценко.

За словами політика, Янукович таким чином готує сценарій для самопроголошення президентом.

"Але коли є понад 100 тисяч людей, "Беркут" нічого не може зробити. Він лише стоїть в стороні", - зауважив громадський діяч.

На його думку, наступна акція непокори має зібрати 300 тисяч українців.

"Потім — мільйон, потім — 3 млн. Ми маємо постійно проводити мобілізуючі акції спільно із студентами, пенсіонерами, усіма так, щоб в другий тур президентських виборів для "Беркута" не залишилось жодного квадратного метра на вулиці", - наголосив Луценко.

Він додав, що люди мають не тільки більшістю обрати нового президента, але й тотально заполонити вулиці і площі українських міст.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, як обрізати крила "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі