пʼятниця, 13 листопада 2009 07:45

Литвин закликав не "слинити" тему з розпуском Ради

Литвин закликав не "слинити" тему з розпуском Ради

Глава уряду Юлія Тимошенко буде прем"єр-міністром мінімум до президентських виборів, далі - невідомо.

Таку думку у четвер ввечері висловив спікер парламенту Володимир Литвин, коментуючи можливий розпад коаліції через внутрішні розбіжності у фракції "НУ-НС", і як наслідок переобрання уряду.

"Всі ці хатки, які будують у своїй уяві українські політики, недовготривалі", - сказав він.

Литвин наголосив, що не має наміру вмішуватись у суперечки "нунсівців", частина з яких хоче переобрати свого голову.

"Не царська це справа втягуватись у розбірки в середині фракції голові Верховної Ради України. Вони визначають, хто у них має бути старостою. А хто такий керівник фракції? Це староста групи. Хай вони між собою з"ясують ці обставини", - заявив спікер.

Він закликав не піднімати цю проблему на рівень загальнодержавної теми.

"Ми у черговий раз намагаємось дати людям видовища замість хліба", - обурився Литвин.

Глава парламенту також прокоментував можливість розгляду президентом за допомогою Конституційного Суду визнання Верховної Ради нелегітимною через розпад коаліції.

"Ми починаємо слинити ті теми, які нікому непотрібні. Ніякий Конституційний Суд жодного питання не розгляне. Будуть спроби, буде вовтузення, але я ці розмови слухати не хочу, бо нема сили, потенціалу, волі і здатності довести до логічного завершення ті схеми, які вони (Секретаріат президента - ред.) малюють.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин закликав не "слинити" тему з розпуском Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі