вівторок, 31 липня 2012 18:02

Литвин буде старостою "політичних поліцаїв" у майбутній ВР - політолог

Литвин буде старостою "політичних поліцаїв" у майбутній ВР - політолог
За словами Бали, політичні поліцаї - це ті люди, які йдуть на службу до влади, аби продовжити своє політичне життя. Фото: ukr.obozrevatel.com

Спікер Володимир Литвин не має власних переконань, тому виконуватиме в майбутньому парламенті роль так званого старости "політичних поліцаїв".

Так вважає директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Враховуючи те, що стільки цікавих представників фракції Литвина в прохідній частині списку Партії регіонів, - говорить політолог. - А також скільки цікавих мажоритарників-"регіоналів", особливо в центральній Україні, буде від колишньої "Нашої України", у цій ситуації я винайшов досить цікавий термін. Що майбутня Верховна Рада може стати парламентом "політичних поліцаїв".

За словами Бали, політичні поліцаї - це ті люди, які йдуть на службу до влади, аби зберегти якісь свої впливи й продовжити своє політичне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин не засуджує своїх трьох "біженців" до Партії регіонів

"У цьому контексті, я думаю, що Литвин буде старостою цих "політичних поліцаїв". Бо це політики, в яких немає своїх переконань. Утім, до речі, це стосується частково й опозиції, бо там теж є цікаві прізвища, які бігають з Єдиного Центру в Об'єднану опозицію. Тобто йде така загальна тенденція оцих поліцаїв у політиці", - вважає політолог.

Він також додав, що його особисто Литвин приємно здивував попередніми заявами про відмову підписання "мовного" закону.

"Він тоді проявив і людську мужність, і політичну мужність. А тепер же йому можна сміливо давати титул старости "політичних поліцаїв" у майбутньому парламенті", - наголосив Бала.

Зараз ви читаєте новину «Литвин буде старостою "політичних поліцаїв" у майбутній ВР - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі