четвер, 28 червня 2012 15:00

Лідеру КУПРу загрожує 15 діб ув'язнення

Лідеру КУПРу загрожує 15 діб ув'язнення
Йому інкримінують злісну непокору законній вимозі працівників міліції. Фото: gazeta.ua

Сергію Мельниченку, лідеру "Коаліції учасників помаранчевої революції", та актрисі Тетяні Ліходєєвій загрожує до 15 діб ув'язнення за акцію "Згвалтування 16-річної "Конституції"". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"У міліції нас протримали три години, поки оформляли документи. Нам інкримінували злісну непокору законній вимозі працівників міліції. Санкцією статті за це передбачено до 15 діб арешту. Хоча я не розумію, у чому нас звинувачують. Адже не було навіть прямої "законної вимоги". Ми просили нас пропустити до Адміністрації президента. У цей момент хтось дав вказівку, налетіли працівники "Беркуту" і закинули нас до автозаку. До Печерського суду мене та Тетяну Ліходєєву викликають у понеділок. Ще не знаю до якого саме - на Хрещатику чи Гайцана. На яку годину і який буде суддя, ми не знаємо. Нам мають зателефонувати", - повідомив він.

До автозаку Мельниченка потягли після того, як він "замочив" працівників "Беркуту".

"Коли я попередив співробітників "Буркуту", що маю право застосовувати зброю для самооборони. "Це навіть не вогнепальна зброя, а водяна. Але я її застосую". Коли мене безпричинно намагалися затримати, я почав відстрілюватися водою. Після цього нас потягли до автозаку і повезли у Печерський РВВД Києва", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні біля Адміністрації президента організації "Коаліція учасників помаранчевої революйції" та "Чорний комітет" провели акцію "Згвалтування 16-річної "Конституції". Актриса Тетяна Ліходєєва виконувала роль "Конституції".

Зараз ви читаєте новину «Лідеру КУПРу загрожує 15 діб ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі