субота, 22 жовтня 2011 13:01

Кужель не засуджує Тігіпка і сподівається, що йому соромно

Кужель не засуджує Тігіпка і сподівається, що йому соромно

Олександра Кужель не збирається йти в народні депутати України. Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам під час з'їзду партії "Сильна Україна".

"Багато хто мені не вірить, що я не хочу до Верховної Ради. Що вона сьогодні вирішує? Вона голосує за вказівкою зверху. В парламент можна заходити тільки тоді, коли ви відчули, що можете впливати на процеси, щоб не було біганини та "тушок", - наголосила Кужель.

За її словами, останнім часом у неї з Тігіпко не було спілкування.

"Я сподіваюся, що йому соромно. Коли я погоджувалася йти до нього замом, я його одразу спитала, чи не буде, як раніше, коли було "За ЕдУ". Потім коли він пішов у 2004 році, а я залишилася, він сказав: "Ні, я даю слово". Але, навіть, не в цьому питання. Я його не засуджую, тому що саме так він відчуває. Але є питання, чи можливо це зараз зробити" - додала колишній зам Тігіпка.

Раніше повідомлялося, Кужель подала у відставку. Про це вона заявила на сьогоднішньому з'їзді партії "Сильна Україна". Так вона відреагувала на пропозицію Тігіпка влитися у Партію регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Кужель не засуджує Тігіпка і сподівається, що йому соромно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі