понеділок, 03 жовтня 2011 09:38

Кравчук не хоче бути "попкою" і підтримувати Кірєєва

Кравчук не хоче бути "попкою" і підтримувати Кірєєва

Колишній президент Леонід Кравчук вважає неправомірним, коли судді приймають одноосібні рішення про позбавлення волі громадян, як це зробив суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв по відношенню до колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це Кравчук сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний".

"Я не хочу втручатися в суди. Я не знаю, чи правильно судять або неправильно Тимошенко, і не буду про це говорити. Я знаю одне: що не може Кірєєв один кинути за ґрати яку-небудь людину. Незаконно. Не може він, а він це зробив", - сказав екс-президент.

Кравчук висловив думку, що в окремих випадках позиція щодо того, що суд є єдиною і найбільш об'єктивною інстанцією, не цілком прийнятна.

"Є якесь право над Кірєєвим чи ні? Або ми будемо всі повторювати, як попки: ні, суд робить, що хоче, і це справедливий, найкращий радянський суд?" - обурився він.

Кравчук підкреслив, що Україна перебуває на порозі безпрецедентного зближення з Європейським Союзом, і висловив думку, що не можна допустити, щоб цьому щось завадило.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук не хоче бути "попкою" і підтримувати Кірєєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі