четвер, 06 вересня 2018 11:30

Колишній заступник глави АП: Порошенко виграє

Колишній заступник глави АП: Порошенко виграє
Колишній заступник глави АП Дмитро Шимків каже, що Петро Порошенко став "різкішим". Фото: Ельдар САРАХМАН

Петро Порошенко виграє кампанію з переобрання на другий термін.

Про це в інтерв'ю "Українська правда" сказав колишній заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків.

"Я вірю, що Порошенко виграє. Дивлюся на портфель учасників і вважаю, що країні конче необхідний саме такий президент для продовження політики, яка була. Щоб зберігся вектор руху. Чому? Бо є загроза реваншу з боку Росії.

Але вибори самі по собі – це той процес, який мені не притаманний. Особливо, коли бачу, на що він зараз буде перетворюватись. Бути частиною цього, заходити в цей процес я б не хотів. Тому і вийшов до початку політичного сезону", - зізнався колишній чиновник.

Водночас Шимків розповів, що за роки президентства Порошенко став "різкішим".

"Інколи ти приходиш, хочеш щось пояснити, але щось не виходить, президент не чує. А потім розумієш, що перед тобою він обговорював операцію військову, поранених людей, а ти тут із якимось закончиком.

Уявіть, що ви весь час знаходитесь у цьому процесі, коли вам доповідають про жертви і так далі. А вам треба постійно перемикатись і все контролювати. Легко сказати, що людина залізна. Але у будь-якої людини такий графік впливає на емоційний стан. Чи Порошенко змінився? Так, змінився", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За півроку до виборів: Порошенко та Тимошенко отримали нові рейтинги

Дмитро Шимків обіймав посаду заступника голови АП з липня 2014-го по серпень 2018-го. До того 20 років працював у сфері інформаційних технологій в Україні, Європі та США. 2000-го відкрив власну компанію. 2007-го почав працювати в "Microsoft Україна". Через 2 роки очолив її представництво.

Під час Революції гідності взяв відпустку за власний рахунок і пішов на Майдан: чистив сніг, будував барикади, чергував уночі.

Зараз ви читаєте новину «Колишній заступник глави АП: Порошенко виграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі