пʼятниця, 26 лютого 2010 14:02

Колесніков запропонував Азарова на пост прем"єр-міністра

Колесніков запропонував Азарова на пост прем"єр-міністра

Заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков виступив за призначення представника ПР Миколи Азарова новим прем"єр-міністром.

Разом з тим, остаточне рішення, за словами політика, залишиться за Верховною радою.

"Нехай парламент вирішує, хто буде. Ми будемо виступати за нашого однопартійця - Азарова", - сказав Колесніков в інтерв"ю "Газеті по-українськи".

Серед кандидатур у прем"єри також пролунали імена екс-кандидатів у президенти Сергія Тігіпка і Арсенія Яценюка.

На переконання Колеснікова, на певний період навколо Азарова можуть об"єднатися депутати.

"Далі все буде залежати від його дій. Є програма реформ, є програма президента" Україна для людей ". А хто її буде виконувати, за великим рахунком, не має значення", - додав він.

Політик відзначив, що нова коаліція може об"єднуватися навколо проукраїнської програми, як вийти з кризи і вибудувати правильну систему реформ. "Якщо "Наша Україна" поділяє її, я не бачу особливих перешкод для створення коаліції", - додав він.

Також Колесніков зауважив, що Партія регіонів готова розділити відповідальність не тільки в гуманітарному, але й в економічному блоці уряду з іншими політичними силами парламенту.

"Якщо вийдемо з кризи, розділимо перемогу, як і поразки. Діалог навколо посад можливий. Потрібно сідати й говорити", - сказав він, додавши, що з "бютівцями" таких переговорів ПР не веде.

У той же час, нардеп повідомив, що буде створена переговорна група, яку очолить Азаров. За його словами, і сам президент Віктор Янукович допомагає створенню нової коаліції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колесніков запропонував Азарова на пост прем"єр-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі