середа, 24 квітня 2013 20:09

Княжицький - це маркер, що з проектом трапиться щось нехороше - Бондаренко про ТВі

Княжицький - це маркер, що з проектом трапиться щось нехороше - Бондаренко про ТВі
Олена Бондаренко. Фото:vybory.mediasapiens.ua

Те, що у ТВі виникли складні часи - не дивно, а скандали будуть ще продовжуватися. Оскільки там, де замішано ім'я колишнього гендиректора каналу Миколи Княжицького, будуть проблеми у проекту.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Невідомі дуже багато складових під назвою канал ТВі. Ситуація для мене особисто очікувані ", - висловила думку народний депутат.
Крім того, вона зазначила, що будь-який проект приречений на скандал і проблеми, якщо там було замішано ім'я колишнього гендиректора каналу Миколи Княжицького.

"Це ж не перший скандал. Для мене, там де є прізвище Княжицький - це маркер, що з цим проектом небудь трапиться недобре. Тому що всі участь пана Княжицького в будь-яких проектах закінчувалося його некрасивими уходами, і постфактум скандалів, в тому числі, пов'язаними з фінансуванням того, чи іншого проекту ", - переконана вона.

Також, за її словами, "ця людина з'являється у там, де не все гаразд у взаєминах між власниками". "Іноді він сам, як гравець, допомагає прибрати одному іншого. Іноді його використовують в дивних схемах ", - додала вона.

Зокрема, на думку депутатки, поведінка нового директора каналу Артема Шевченка є чудовим.

"Розвиток подій з каналом залежить не стільки від поведінки власників, а колективу. Наскільки вони будуть єдині. Оскільки поява в протиборчої стороні Артема Шевченка було для мене шоком. Я думала, що він буде непідкупним, а тут дає заяву, що перехід каналу до одному власникові до іншого законно, він призначається директором. Він же був одним з флагманом ", - висловила думку Бондаренко.

Також, вона зазначила, що канал чекає ще велика кількість скандалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде нормально працювати. Буде демократичним каналом" - Княжицький про ТВі

"Це не останній скандал, пов'язаний з телеканалом. Він зачинався на ідеї - хто-кого обдурить в проекті. Коли інвестори мають дивні цілі, які ще й не озвучені, а ми можемо про них тільки здогадуватися, то напевно, це може виходити боком ", - підкреслила народний депутат.

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті тві з'явилася інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також говориться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

У той же час власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу "за допомогою силових структур".
Пізніше колектив каналу ТВі, який хотів вийти в ефір, щоб заявити про власну позицію, не пустили в ефірну кімнату. Колектив телеканалу вирішив стайкувати до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «Княжицький - це маркер, що з проектом трапиться щось нехороше - Бондаренко про ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі