понеділок, 23 січня 2023 03:46

Спецтема: Війна Росії проти України

"Його діти не воюють і не помирають" - Зеленський про Путіна і новий наступ

"Його діти не воюють і не помирають" - Зеленський про Путіна і новий наступ
Президент України Володимир Зеленський: Новий наступ РФ може бути на будь-якому напрямку. Фото: ОП

Керівництво РФ продовжує ставити різні завдання перед своїми військовими, попри великі втрати.

Кремлівський диктатор Володимир Путін відправляє на смерть тисячі росіян. Про це президент України Володимир Зеленський сказав в на інтерв'ю телеканалу ARD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: ворог спробує зробити "крайній ривок"

"Його діти не воюють, його діти не помирають, його діти не страждають. А де його діти й онуки? Може вони на Донбасі? Підтримують там, як він каже, бідних людей, яких ображають? Чи вони на окупованих територіях стоять на сторожі порядку? Думаю, що ні. Ми їх не знайдемо з вами. І після війни, і далі. Ці люди будуть жити. Ціна цієї війни - це чужі жертви, не Путіна", - додав президент України.

Зеленський підкреслив, що новий наступ Росії може розгорнутися на будь-якому напрямку.

"Наступ може бути на Півдні чи Сході. Він (Путін - ред.) же ставив за мету вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей", - зазначив український лідер.

Україна може перемогти країну-агресорку Російську Федерацію у 2023 році.

Для цього українцям потрібно зберігати єдність і міцність, сказав президент Володимир Зеленський під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

"Швидкість (завершення війни. – Gazeta.ua) залежить від декількох речей: міцності всередині України та міцності ззовні – допомоги партнерів. І не можна допускати уповільнення процесів що ззовні, що всередині, бо це затягуватиме війну", – сказав президент.

Зараз ви читаєте новину «"Його діти не воюють і не помирають" - Зеленський про Путіна і новий наступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі