вівторок, 23 березня 2010 17:57

Гриценко вказав на помилки Януковича

Гриценко вказав на помилки Януковича

Голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат Анатолій Гриценко бачить кілька помилок новообраного президента Віктора Януковича та новоствореної коаліції.

Нардеп, зокрема, незадоволений протипаводковою діяльність виконавчої влади. "Нунсівець" також запропонував встановити граничну чисельність силових структур.

Гриценко назвав і помилки Януковича при вибудувані вертикалі влади.

"За ініціативою ПР скасовані місцеві вибори. Десятки мільйонів людей втратили можливість переобрання влади. Друга помилка - це коаліція "тушок". Якщо йти таким шляхом, то можна обґрунтувати будь які дії, пояснюючи це кризою. Це тупиковий шлях", - вважає нардеп.

Нардеп також порадив всім українцям завести блокнот на політиків і вести там дві графи - "обіцяв-зробив".

"Я так роблю. У нього вже є шість зірваних Януковичем обіцянок: надання статутусу держслужбовців для лікарів і вчителів, підвищення соцстандартів, 5 років податкових канікул для бізнесу, друга державна мова, контрактна армія в 2011 р., забезпечення офіцерів житлом", підсумував екс-міністр оборони.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гриценко вказав на помилки Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі