вівторок, 14 січня 2014 14:03

Гриценка обіцяють не "виселяти" з парламенту

Гриценка обіцяють не "виселяти" з парламенту
Володимир Яворівський. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Народний депутат Анатолій Гриценко не буде складати мандат.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп з "Батьківщини" Володимир Яворівський.

"Через якийсь час до цього питання можна буде повернутися. Нехай трохи згаснуть пристрасті. Йому не варто було писати заяву про вихід. Я вірив в те, що Анатолій Степанович охолоне. Те саме станеться із фракцією. Тоді все б стало на свої місця. Але вже тепер він сам відрізав собі шлях від цього. Не думаю, що ми будемо займатися тим, аби домагатися його "виселення" з парламенту. Переконаний, що він буде голосувати, як велить його совість та розум", - зазначив він.

"Я сьогодні ще раз прочитав клятву, яку ми всі підписували. Там є слова про здатність до командної гри, виконання прийнятих фракцією рішень, збереження колегіальності. Гриценко теж це підписав. Але мені прикро, що цей скандал розгорівся довкола нього. Це людина, якій багато хто з нас симпатизує", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" реалізувала давню мрію Яценюка - Гриценко про вигнання із засідання

За словами Яворівського, вчора на фракції з'ясувалося, що більшість депутатів з "Батьківщини" не виїздили на свята з України.

"Ми працювали на майдані. Ми чергували по ночах, виконували певну роботу, їздили на суди. Виявилося, що Анатолій десь відпочивав, катався на лижах. Це багатьох вразило. Але найголовніше — він вперше заступив на чергування на майдані в ніч, побачив, що десь не так намети стоять. Я не ідеалізую майдан. Але свої думки йому треба було спочатку винести на фракцію, яка відбулася через день, і гостро поговорити в нашому середовищі. А те, що він написав у себе на сторінці, збурило всю фракцію", - наголосив політик.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат України Анатолій Гриценко написав заяву про вихід з фракції "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Гриценка обіцяють не "виселяти" з парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі