вівторок, 14 січня 2014 03:25

"Батьківщина" реалізувала давню мрію Яценюка - Гриценко про вигнання із засідання

"Батьківщина" реалізувала давню мрію Яценюка - Гриценко про вигнання із засідання
Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Анатолій Гриценко прокоментував той факт, що соратники відмовилися проводити засідання фракції у його присутності.

"Шкода мені їх... Сьогодні фракція "Батьківщини" реалізувала давню мрію Яценюка і прийняла рішення – проводити засідання фракції без моєї участі. Радий за тих колег, хто зберіг обличчя й утримався від такого рішення", – написав Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

"Що робитиму далі? Те саме, що робив дотепер. Як і раніше, говоритиму колегам по опозиції правду, пропонуватиму рішення, які вважаю вірними й ефективними, спонукатиму до дій замість імітації боротьби та загравання з владою", – зазначив він.

"Як і раніше, робитиму це спочатку непублічно, очі-в-очі, а не слухатимуть – тоді говоритиму публічно, аби ви робили власні оцінки і висновки. Як і раніше, діятиму заради успіху спільної справи, а не задля власних рейтингів чи майбутніх посад. Як і раніше, переконаний: найбільшою розкішшю є не заводи, яхти чи межигір'я, а право на власну думку і вміння її відстоювати", – стверджує нардеп.

"Які відчуття? Ні розпачу, ні здивування, ні образи. Лише сумна асоціація з епізодом із відомого фільму ("О бедном гусаре замолвите слово"), – підсумував Гриценко.

Нагадаємо, народні депутати від "Батьківщини" відмовилися проводити фракцію у присутності Анатолія Гриценка і зажадали, аби він покинув засідання.

"Присутні обурилися критичними висловлюваннями Гриценка на адресу Майдану та нарікали на його стійку нездатність до командної роботи й участь в інформаційних війнах проти власної фракції", – повідомила прес-служба політсили.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" реалізувала давню мрію Яценюка - Гриценко про вигнання із засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі