середа, 21 лютого 2024 06:51

Головна конкурентка Трампа на виборах назвала його навіженим

Головна конкурентка Трампа на виборах назвала його навіженим
Головна суперниця Трампа на виборах назвала його неврівноваженим. Фото: eastnews.ua

Кандидатка в президенти Сполучених Штатів Америки 51-річна Ніккі Гейлі назвала 77-річного Дональда Трампа навіженим і катастрофою для Республіканської партії.

Політикиня заперечила наміри завершити свою кампанію, передає NBC News.

"Колишня губернаторка Південної Кароліни, яка змагається з Трампом за республіканську номінацію на виборах президента США, вдалась до відвертої критики опонента, заявивши, що попри нижчі рейтинги залишатиметься в перегонах і надалі. Під час виступу в Клемсонському університеті, який вона свого часу закінчила, Гейлі наголосила, що не збирається виходити з президентських перегонів", - пише видання.

Гейлі перейшла до прямої критики Трампа та розкритикувала інших республіканців за те, що вони "занадто бояться сказати про це вголос".

"Зараз Трамп є ще більш неврівноваженим і несповна розуму, ніж коли брав участь у виборах уперше. Звичайно, багато політиків, які зараз публічно підтримують Трампа, потайки бояться його. Вони знають, якою катастрофою він був і буде для нашої партії. Але я не боюся говорити незручну правду вголос. Я не відчуваю потреби вислужуватися перед ним. І я не боюся відплати Трампа. Я нічого від нього не шукаю", - наголосила політикиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трампа назвали найгіршим президентом в історії США

Жінка зазначила, що її політичне майбутнє не викликає жодного занепокоєння. Вона планує продовжувати боротьбу.

"Американці мають право, щоб їхні голоси були почуті на виборах. Я веду кампанію щодня, доки не проголосує остання людина, тому що я вірю в кращу Америку та світле майбутнє для наших дітей. У політиці стадний менталітет є надзвичайно сильним. Багато політиків-республіканців підкорилися Трампу. Слухайте, є причина, чому пілоти не можуть літати після 65 років. Є причина в армії, чому вони змушують вас виходити на пенсію до 65 років", - зауважила кандидатка в президенти США, натякнувши на поважний вік і Трампа і 81-річного Джо Байдена.

Кандидатка у президенти від Республіканської партії Ніккі Гейлі попросила про захист через погрози. Політикиня є головною конкуренткою Дональда Трампа на висування від Республіканської партії у 2024 році.

Зараз ви читаєте новину «Головна конкурентка Трампа на виборах назвала його навіженим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі