четвер, 20 травня 2010 08:15

Герман вважає шляхетною відставку через сестру Парубія

Герман вважає шляхетною відставку через сестру Парубія

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що готова втратити посаду заради захисту прав людини.

Про це вона сказала у вівторок, повідомляє "Радіо Свобода".

"Якщо треба захистити права людини, а я можу це зробити і для цього я мала би втратити кар'єру, я готова втратити кар'єру, але захистити громадські права людини", - сказала Герман.

Вона визнала, що телефонувала до правоохоронних органів із проханням надати медичну допомогу затриманій сестрі депутата від НУНС Андрія Парубія, а також дозволити їй зустрітися з рідними.

"Я подзвонила і сказала, що нехай правоохоронні органи з'ясовують, винна вона чи ні, але якщо людині погано, їй треба надати медичну допомогу, людину треба захистити, захистити її людське право на медичну допомогу і на те, щоб вона заопікувалася своєю маленькою дитиною", - сказала Герман.

"І якщо за такі речі БЮТ хоче, щоб я пішла у відставку, то це, мабуть, була б відставка з найбільш шляхетних мотивів", - сказала заступник глави адміністрації.

Як відомо, "бютівець" Григорій Немиря заявив, що Герман має подати у відставку після того, як визнала, що втручалася в роботу правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Герман вважає шляхетною відставку через сестру Парубія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі