четвер, 14 березня 2024 19:25

Спецтема: Війна Росії проти України

До Рязані вже добралися. Але це ще не рекорд - Данілов про удари по РФ

До Рязані вже добралися. Але це ще не рекорд - Данілов про удари по РФ
Пожежа на нафтозаводі у Рязані, 13 березня. Фото: скріншот

Україна не консультуватиметься ні з ким щодо того, які цілі вражати на території Російської Федерації.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у коментарі "Радіо Свобода".

"Якщо ми добралися вже до Рязані сьогодні, то це ще далеко не наш рекорд. Повірте, далі буде і ми не будемо зупинятися. Більш того, ні з ким не будемо узгоджувати, які цілі будемо накривати в РФ, що стосується військово-промислового комплексу, того, що живить російську армію - воно все буде знищуватися", - сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські повстанці розповіли, яка зараз ситуація із рейдом в РФ

Вчора ЗМІ повідомили, що вночі проти 13 березня Служба безпеки України атакувала дронами три нафтопереробні заводи у Рязані, Кстово Нижегородської області і Кірішах Ленінградської області РФ.

12 березня у Нижньогородській області РФ безпілотники атакували нафтопереробний завод, почалася пожежа. Найбільший НПЗ російського "Лукойлу" наполовину зупинився.

10 березня вибухнуло на газопроводі в Ханти-Мансійському автономному окрузі Тюменської області РФ, а у Курській області горіла нафтобаза.

Перед цим у Бєлгородській області РФ прогримів вибух на нафтобазі. Після цього сталася пожежа, а у Волгоградській області безпілотник вдарив по металургійному комбінату.

Зараз ви читаєте новину «До Рязані вже добралися. Але це ще не рекорд - Данілов про удари по РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі