четвер, 14 березня 2024 18:25

Російські повстанці розповіли, яка зараз ситуація із рейдом в РФ

Російські повстанці розповіли, яка зараз ситуація із рейдом в РФ
Вибухи на військових складах у селищі Тьоткіно. Фото: t.me/legionoffreedom

У селищі Тьоткіно Курської області Російської Федерації і на його околицях тривають стрілецькі бої, російські війська там паралізовані.

Про це повідомив речник Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський, пише Liga.net.

"У Курській області у них там усе паралізовано, вони тільки-тільки буквально починають оговтуватися, перегруповуватися. Зараз тривають активні стрілецькі бої й у самому Тьоткіному, і на його околицях", - розповів представник Легіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Марш на Москву" - російські добровольці назвали свою мету

Бійці ЛСР знищили кілька одиниць бронетехніки противника, повідомив Барановський.

"Дві повністю вигоріли, ще кілька одиниць пошкоджено, але не вибухнули вони. У будь-якому разі, вони не на ходу", - сказав.

Також знищили два міномети на позиціях противника і дві гаубиці Д-30.

"Цієї шкоди ми завдали за допомогою дронів і мінометних атак. Як мінімум десяток поранених з боку російської армії. Убитих ми наразі не можемо верифікувати, але як мінімум десяток - санітарні втрати", - повідомив представник Легіону.

Бойові дії тривають також у Бєлгородській області РФ, сказав.

12 березня вранці підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і "Сибірського батальйону" увійшли на територію Грайворонського району Бєлгородської області, а також на територію Курської області РФ. "Сибірський батальйон" повідомив про запеклі бої на території РФ.

У Бєлгороді 14 березня вили сирени і лунали вибухи.

Зараз ви читаєте новину «Російські повстанці розповіли, яка зараз ситуація із рейдом в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі