четвер, 14 березня 2024 11:02

Бєлгород під потужним вогнем: повідомляють про вибухи та стрілянину
6

У прикордонних областях Росії третій день дуже спекотно. Повідомляється про черговий потужний обстріл.

У РДК та легіоні "Свобода Росії" знову закликали жителів Бєлгородської та Курської областей РФ "негайно евакуюватися" або "пройти в укриття".

"Увага! Всім жителям Курської, Білгородської та Брянської областей, які не встигають або не мають можливості евакуюватися, негайно пройти до укриття!" - йдеться у повідомленні.

Тим часом у Бєлгороді виють сирени та чути потужні вибухи. Водночас російські "воєнкори" пишуть про тяжкі бої на кордоні Бєлгородської області.

У російському Бєлгороді лунають вибухи
Фото: t.me/akovalenko1989
У російському Бєлгороді лунають вибухи
У російському Бєлгороді лунають вибухи
У російському Бєлгороді лунають вибухи
У російському Бєлгороді лунають вибухи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півтори години на евакуацію: жителів Бєлгородщини та Курщини знову попередили про обстріл

Офіційно російська влада повідомила про ракетну загрозу у Бєлгороді та області. А в соцмережах пишуть про звуки вибухів та публікують кадри "прильотів".

"У Сподарюшино дуже серйозний бій, летить все, що можна. Х*хли атакують наш ВОП, прикордонники та бійці МО, піхота, артилерія, спецназ, відбивають усі атаки. Напруження боїв дуже серйозне, хоч і локалізувалося поки що на одній ділянці, Попівка-Сподарюшине", - ділиться один із "воєнкорів".

"Продовжуються накати. Наразі йде відбиття атаки на прикордонний пост Сподарюшино. Противник за 50 метрів, закидає наших гранатами. Підтягуються танки, БМП "Бредлі", працюють авіація, РСЗВ. У населеному пункті Козинки – навпроти Велика Писарівка – звідти намагаються прорватися із броньованою технікою", – додає він.

Губернатор Курської області Роман Старовойт також повідомив, що "українські ДРГ не залишають спроб увійти на територію регіону".

У російському Бєлгороді вранці 14 березня прогриміла серія потужних вибухів. У місті заявили про обстріл та перехоплення повітряних цілей. Повідомили також про "прильоти", зокрема, по легковому авто.

Напередодні добровольці із легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" попередили про удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську.

Зараз ви читаєте новину «Бєлгород під потужним вогнем: повідомляють про вибухи та стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі