середа, 13 березня 2024 13:36

Бійці російських добровольчих загонів попередили про удари по Бєлгороду та Курську

Бійці російських добровольчих загонів попередили про удари по Бєлгороду та Курську
Російські добровольці попередили про удари по Бєлгороду та Курську. Фото: t.me/russvolcorps

Добровольці із легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" попередили про удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську.

Місцевих жителів вони закликали евакуюватися. Про це йдеться у спільній заяві добровольчих підрозділів, опублікованій у Telegram.

Бійці заявили, що путінські війська завдають масованих ударів по мирних українських містах, виставляючи позиції між будинками, школами та державними установами, а внаслідок обстрілів з території Бєлгорода гинуть цивільні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три НПЗ, авіабаза та аеродром: джерела в СБУ повідомили про нічні удари по РФ

"Обстріл України з території Бєлгорода має зупинитися! У зв'язку з цим ми змушені відкрити вогонь по військових позицій, які розміщені в містах Бєлгород і Курськ", - йдеться у повідомленні.

Жителів цих міст російські добровольці закликали евакуюватися для уникнення жертв серед цивільних.

"Місцеву владу ми закликаємо зберігати людські життя та розпочати евакуацію з міст Курщини та Бєлгородщини", - йдеться у повідомленні.

У російському Курську та області вдень 13 березня знову оголосили повітряну тривогу. При цьому у небі над містом помітили дрон.

Влада закликає місцевих жителів дотримуватись правил безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Бійці російських добровольчих загонів попередили про удари по Бєлгороду та Курську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі