середа, 06 липня 2022 13:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов сказав, як план Путіна щодо "спецоперації" грає на руку ЗСУ та Україні в цілому

Данілов сказав, як план Путіна щодо "спецоперації" грає на руку ЗСУ та Україні в цілому
Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: ОП

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що на сьогодні приблизно 1 млн українців набувають бойового чи військового досвіду.

Згодом українська якість переважить російську кількість. Про це він написав у Twitter 6 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна закінчується ресурс для ведення війни – Маляр

За словами посадовця, за чотири місяці повномасштабної війни Росії проти України відбулася максимальна мілітаризація України замість "демілітаризації", якої добивалася Російська Федерація.

"Україна ударними темпами здійснює переозброєння за стандартами НАТО. Відбувається постійне накопичення та насичення сил оборони західною зброєю та технологіями. План Путіна (президента Росії Володимира Путіна. – Gazeta.ua) йде за графіком? Українська якість обов'язково переважить російську кількість", – переконаний Данілов.

З можливою зміною влади в Російській Федерації навряд чи щось зміниться на користь України. У Росії дуже багато прихильників російського диктатора Володимира Путіна, заявив Олексій Данілов.

Він вважає, що не варто надто радіти, якщо чи коли Путін "піде".

Зараз ви читаєте новину «Данілов сказав, як план Путіна щодо "спецоперації" грає на руку ЗСУ та Україні в цілому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі