середа, 06 липня 2022 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

У Путіна закінчується ресурс для ведення війни – Маляр

У Путіна закінчується ресурс для ведення війни – Маляр
Заступник міністра оборони Ганна Маляр назвала два прогнози щодо війни в Україні. Фото: armyinform.com.ua

У російського керівництва вичерпується ресурс для ведення війни проти України.

Росіяни не знають, що робитимуть далі. Зараз орієнтуються на ситуацію на фронті. Про це заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр у інтерв'ю "24 каналу".

Путін розглядає кілька сценаріїв розвитку війни проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович розповів про "великі неприємності" для російської армії

"Складно робити якісь передбачення на 1-2 місяці. Однак зараз можна говорити про два прогнози. Перший – будь-яка війна рано чи пізно закінчується. Другий – у Росії вичерпується ресурс, яким би великим він не був", – сказала Маляр.

Додала, що Україна також закладає кілька сценаріїв, орієнтується на дії РФ та розуміє, яким чином треба протистояти супротивникові.

Раніше Маляр заявляла, що росіяни відслідковують інформацію та корегують свої дії, тому зайві деталі можуть їм допомогти. Якщо військові розповідатимуть багато про успіхи Збройних сил на півдні, то це може їм зашкодити. Маляр наголосила, що як тільки можна буде, то всю інформацію надасть Генштаб ЗСУ.

Міноборони просить не публікувати й не поширювати інформацію про успіхи Збройних сил України. За словами Маляр, інформація про звільнення чи втрату населеного пункту, надана до завершення операції, вважається некоректною. Маляр закликає чекати на офіційну інформацію від Генерального штабу.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна закінчується ресурс для ведення війни – Маляр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі